Terug naar losloopgebieden zoeken

31486 keer bekeken

Brouwerskolkpark

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Brouwerskolkpark 

Ten westen van Haarlem ligt een klein historisch losloopgebied met de naam Brouwerskolkpark. In dit zeventiende eeuwse park werd vroeger water gehaald voor het brouwen van Haarlems bier.

 

Het park wordt in tweeën gesplitst door de Brouwerskolkweg. In beide delen mogen honden het hele jaar los. Het westelijke deel grenst aan de duinen van Zuid-Kennemerland (er is geen doorgang) en is wat woester van karakter. Het oostelijke (grotere) deel heeft meer weg van een oud park en wordt begrensd door de bebouwing van de Korte Zijlweg. Beide delen hebben een dichte begroeiing met mooie oude bomen.

 

In het oostelijke deel ligt het Brouwerskolkje, een schoon meertje waar honden heerlijk kunnen zwemmen. De meeste delen van het park zijn omheind, al is deze omheining niet overal even goed.

 

Parkeren kan (gratis) aan het einde van de Brouwerskolkweg, vlak voor het viaduct (westkant van de weg) of bij restaurant Brouwerskolkje (nummer 5, aan de oostkant van de weg). Pas goed op bij het oversteken van de weg, want de auto's rijden hier hard.

 

Voor dit losloopgebied zijn we op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto's die een duidelijk beeld van het glosloopgebied geven. Mocht u die hebben en met ons willen delen, dan heel graag in groot formaat mailen naar info@doggydating.com. Als wij de foto's plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Landgoed Caprera

Bloemendaal, Noord-Holland

Meer informatie

Naaldenveld

Aerdenhout, Noord-Holland

Meer informatie

Noordduinen & Wurmenveld

Zandvoort, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..