Terug naar losloopgebieden zoeken

58555 keer bekeken

Landgoed Caprera

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Landgoed Caprera 

Landgoed Caprera (40 ha) is onderdeel van Nationaal Park Zuid-Kennemerland en ligt op de flank van de hoogste duintop van de Kennemerduinen. Honden mogen in het grootste deel van ht park het hele jaar door los lopen. Wel graag bij binnenkomst in een straal van 25 meter rond hetparkeerterrein en het kassahuisje de hond nog even aanlijnen. Achterin het bos, bij het broed- en moerasgebied moeten honden ook aangelijnd blijven.

 

Het landgoed heeft verschillende soorten bos (er is zelfs een klein moerasbos) en er zijn uitkijkpunten met prachtige vergezichten richting Haarlem en Amsterdam. Het wandelpark (25 ha) is volledig omheind en heeft een speciaal hondenspeelveld en een schoon meertje waar honden heerlijk kunnen zwemmen. Er is een gemarkeerde wandelroute en fietsers zijn er niet toegestaan. Kortom, een heerlijk losloopgebied!

 

Het park is dagelijks geopend. Een dagkaart kost €1,- per persoon en kan betaald worden aan het kassahuisje. Honden mogen mee tegen betaling (€1,- per hond).

 

Je kunt ook kiezen voor een jaarkaart.

Die kost voor een wandelaar met hond(en): €53,50.

 

Op een wandelkaart mét hond(en) mag je maximaal 3 honden per wandeling meenemen.

 

De opbrengst van de wandelkaarten wordt gebruikt om het park te kunnen beheren en onderhouden.

 

 

Parkeren kan (gratis) aan de rechterzijde van de Zomerzorgerlaan en langs de Hoge Duin en Daalseweg. Alternatief is om een klein stukje verder te rijden naar de parkeerplaats van Duinpaviljoen De Uitkijk op nummer 6 of, nog iets verder, naar de grote parkeerplaats (ruim 200 plaatsen) aan het einde van de Hoge Duin en Daalseweg.

 

Dit losloopgebied is niet rolstoelvriendelijk.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Brouwerskolkpark

Overveen, Noord-Holland

Meer informatie

Burgemeester Rijkenspark

Santpoort-Zuid, Noord-Holland

Meer informatie

Hondenstrand Bloemendaal

Bloemendaal aan Zee, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..