Terug naar losloopgebieden zoeken

24643 keer bekeken

Bernisse

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Bernisse 

Bernisse is een langgerekt (8 km), groen recreatiegebied langs de oude rivierloop van de Bernisse. Het gebied loopt langs plaatsen zoals Heenvliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven en Geervliet. Op veel plaatsen zijn honden van harte welkom en kunnen ze vrij rennen en spelen. Uitzonderingen zijn de begrazingsgebieden (hele jaar), de recreatieve zandstrandjes en ligweiden (april-oktober tussen 8:00 en 18:00) en een paar broedgebieden (maart-juni).

 

Klik hier voor de kaarten met de losloopgebieden.

 

Er is voor ieder wat wils; bossen, weilanden, parken, akkers, water, strandjes etc. Het loont absoluut de moeite om te gaan ontdekken op welk stuk jij het liefst met je hond wilt wandelen.

 

Op de noord-westelijke oever en in het rustigere midden van het gebied mogen honden bijna overal het hele jaar los. De paden die door dit gedeelte lopen, zijn geasfalteerd. Hierdoor is het gedeelte uiterst geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

Parkeren kan (gratis) op een van de vele parkeerplaatsen langs de oevers. Op verschillende plaatsen, verspreid over het gebied, vind je gezellige haventjes en/of restaurantjes waar je iets kunt eten en drinken. Check de kaart (Google Maps) voor meer informatie.

 

Met dank aan Gerda de Jongh voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Mallebos

Spijkenisse, Zuid-Holland

Meer informatie

Ravense Hout

Hellevoetsluis, Zuid-Holland

Meer informatie

Krabbeplas & Het Oeverbos

Vlaardingen, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..