Terug naar losloopgebieden zoeken

6334 keer bekeken

Ravense Hout

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Ravense Hout te Hellevoetsluis 

Het Ravense Hout (42 ha) is een park in Hellevoetsluis waar honden overal los mogen lopen met uitzondering van de grote vijver. Zie deze kaart.

 

Het park voelt aan als een natuurgebied en is erg waterrijk, waardoor je hond er ook even lekker kan zwemmen. Het bestaat uit een grote vijver in het midden (hier moeten de honden worden aangelijnd) die vertakt in meerdere grote en lange sloten. Verder is er een groot gras/speelveld, loofbomen, leuke paadjes en bruggetjes.

 

Een rondje langs de buitengrenzen van het Ravense Hout is ongeveer een half uur lopen, maar als je alle leuke paadjes neemt kun je je hier natuurlijk veel langer vermaken met je hond.

 

Rondom het park zijn drukke wegen, maar doordat deze zijn begrenst met sloten en bosschages is het toch veilig om je hond hier los te laten lopen.

 

De paden zijn halfverhard dus redelijk goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan de Parallelweg, hiervandaan loop je zo het losloopgebied in. Zie kaart en route voor de exacte locatie.

 

Met dank aan Derk Rientjes voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Annabos

Rockanje, Zuid-Holland

Meer informatie

Bernisse

van Heenvliet tot Zuidland, Zuid-Holland

Meer informatie

Haringvlietdam

Hellevoetsluis, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..