Terug naar losloopgebieden zoeken

73631 keer bekeken

Almeerderstrand

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Almeerderstrand 

Aan de noordkant van de Hollandse Brug (A6) mogen honden het hele jaar los op het laatste stuk strand. Het losloopgebied begint voorbij de toilethuisjes en loopt door tot aan het einde van het strand bij de spoordijk, dat is ongeveer 500m. Zie ook deze kaart.

 

Voorheen mochten honden tussen oktober en april ook op de rest van het strand los, dit is gewizijgd. Het overige strand is nu het hele jaar door verboden voor honden, ook aangelijnd!

 

Parkeren kan (in hoogseizoen betaald) aan de IJmeerdijk 1. Vanaf de centrale parkeerplaats is het ongeveer 5 minuutjes lopen tot het hondenstrand.

 

Op het hondenstrandje is geen horeca. Op het naastliggende strand ligt strandrestaurant Poortdok, maar dit gedeelte is dus officieel verboden voor honden.

 

Hondenkaart gemeente Almere

 

Met dank aan Ted Konijn voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Echobos & Zuiderzeedijk

Muiderberg, Noord-Holland

Meer informatie

Pampushout

Almere, Flevoland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..