Terug naar losloopgebieden zoeken

29226 keer bekeken

Alkmaarder- en Uitgeestermeer

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Alkmaarder- en Uitgeestermeer 

Recreatiegebied Alkmaarder- en Uitgeestermeer (1660 ha) ligt tussen Haarlem en Alkmaar en bestaat uit een groot meer (660 ha) met veenweides, strandjes en diverse recreatieterreinen (Dorregeest, De Hoorne, Uiterdam, De Woudhaven, Zwaansmeer en eiland Pannekoek). Je kunt er prachtige wandelingen maken door oude polders en er is zelfs een stukjes oerbos (ten noorden van het dorpje De Woude).

 

Honden mogen tussen 31 oktober en 1 april vrijwel overal op de recreatieterreinen loslopen. Vanaf 1 april moeten honden kort worden aangelijnd. Houdt er wel rekening mee dat hondenpoep altijd en overal dient te worden opgeruimd. Zie deze kaart.

 

Elk terrein is verschillend en heeft z'n eigen (gratis) parkeergelegenheid. Specifieke informatie over de individuele gebieden en de bijbehorende parkeerplaatsen vind je op de site van Recreatie Noord-Holland.

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 Anderen bekeken ook

Noordsterpark

Wormerveer, Noord-Holland

Meer informatie

Noord-End park

Castricum, Noord-Holland

Meer informatie

het Zwet

Wormer, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..