Terug naar losloopgebieden zoeken

25799 keer bekeken

Noord-End park

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Noord-End park te Castricum 

Het Noord-End park is een leuk stadspark in de Engelse landschapsstijl aan de noordoostkant van Castricum. In dit (vrijwel) geheel omheinde gebied mogen honden het hele jaar door los (wel opruimplicht).

 

Het park is niet heel groot, een rondje is een half uur. Maar doordat het omheind is, en er veel water is waar de honden lekker kunnen poedelen en zwemmen, toch zeker het bezoeken waard.

 

Er staan prachtige bomen, grasvelden, diverse bruggetjes, veel water waar de honden makkelijk in en uit kunnen en leuk paadje door een stukje bosachtig gebied.

 

De meeste paden zijn (half) verhard waardoor dit park ook met een rostoel, scootmobiel of kinderwagen goed begaanbaar is.

 

Er zijn meerdere toegangspoorten en rondom het park voldoende plekken om te parkeren. Navigatie adres Kemphaan 17 te Castricum. Hier bevindt zich basisschool Visser 't Hooft. Links van de school is een pad dat uitkomt bij het park.

 

Met dank aan Nathalie Quitz voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Strand Castricum

Castricum, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..