Terug naar losloopgebieden zoeken

21491 keer bekeken

Wylerbergmeer

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Wylerbergmeer te Ubbergen/Nijmegen 

Vlak bij de Duitse grens ligt het Wylerbergmeer in Beek Ubbergen vlak bij Nijmegen. Het recreatiegebied Wylerbergmeer bestaat uit een groot meer met strandjes, uigestrekte grasvelden en een stuk parkachtig gebied.

 

In het laagseizoen (van 1 oktober tot 1 mei) mogen honden overal los op het terrein. Voorwaarde is wel dat de honden onder appèl zijn en de poep netjes wordt opgeruimd. In het hoogseizoen (1 mei tot 1 oktober) is het gehele gebied verboden voor honden.

 

Behalve dat de honden hier naar hartenlust heerlijk kunnen zwemmen kan je een rondje lopen (2km) om de plas heen.

 

Voor kinderen staan op het terrein meerdere leuke speeltoestellen, je kunt hier dus een leuk uitje voor het hele gezin van maken.

 

Vanaf het Wylerbergmeer kan je de N325 oversteken naar het naasgelegen Duivelsberg bos. Hier ligt op 10 minuutjes lopen Pannenkoeken restaurant

De Duivelsberg waar honden welkom zijn. Let op in dit bos moeten de honden wel aangelijnd. Navigatie adres Duivelsberg 1 6572 BE Berg en Dal

 

Parkeren kan (betaald €3,00) op de parkeerplaats van Leisurelands.

Navigatie adres Alde Weteringweg in Ubbergen.

Zie kaart en route voor de exacte locatie.

 

Losloopgebied Wylerbergplas heeft een verhard voetpad rondom de plas wat dit gebied ook erg geschikt maakt voor rolstoelgebruikers. Helaas zijn de (invalide) wc's alleen in het hoogseizoen geopend.

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 Anderen bekeken ook

Boswachterij Groesbeek

Groesbeek, Gelderland

Meer informatie

Heumensoord

Nijmegen, Gelderland

Meer informatie

Mookerplas

Middelaar, Limburg

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..