Terug naar losloopgebieden zoeken

30958 keer bekeken

De Pals

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

De Pals te Bladel-Hapert 

De Pals is een prachtig natuurgebied waar Staatsbosbeheer een losloopgebied heeft aangewezen zodat de honden er het hele jaar vrij kunnen rennen en ravotten. Er is een groen gemarkeerde wandeling van 2 km uitgezet. De Pals ligt vlak bij de Belgische grens in Bladel en grenst ten zuiden aan Boswachterij De Kempen en ten oosten aan de Cartierheide.

 

De Pals bestaat voornamelijk uit naaldbos dat in het begin van de 20e eeuw is geplant op voormalige heide. Er is een speelweide met picknicktafels en een wandelroute van 3 km die met groene markering staat aangegeven.

 

Het zuidelijke deel van het bos grenst aan de snelweg A67 maar die is goed afgezet waardoor je er met een gerust hart kunt gaan wandelen.

 

Parkeren kan in de berm van De Pals.

Navigatie adres De Pals 1 en dan een paar honderd meter verder rijden richting snelweg voor de ingang van de loslooproute. Zie ook kaart en route.

 

Met dank aan Karel Bierbooms voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

De Regte Heide

Goirle, Noord-Brabant

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..