Terug naar losloopgebieden zoeken

42253 keer bekeken

Hondenspeeltuin de Broekpolder

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hondenspeeltuin de Broekpolder te Vlaardingen 

Het motto van Hondenspeeltuin de broekpolder is: "Omdat iedere hond recht heeft op een speelplek!" En dat lijken ze waar te maken. De omheinde speeltuin is 2.6 ha groot, waarvan 1.5 ha openbaar en 1.1 ha voor "niet sociale" honden.

 

In het bos voor niet sociale honden (af te huren voor €10,00 p/u) kunnen honden die (nog) niet met andere honden mogen of kunnen spelen los en zo lekker hun energie kwijt raken.

 

In de openbare speeltuin is genoeg te beleven zodat de honden heerlijk met elkaar kunnen ravotten. Er is een puppen/kleine hondenkraal, een "doe" ruimte waar leuke zoekspelletjes en behendigheids activiteiten gedaan kunnen worden met je hond. Er is een grote open ruimte waar de viervoeters met elkaar kunnen spelen onder het genot van een verfrissende duik in een van de ingegraven vijvers. En er zijn speelatributen als autobanden en bruggen van pallets.

 

Tijdens de openingstijden is er altijd toezicht aanwezig en de kosten bedragen €1,50 per hond. Je kunt ook een kwartaal abonnement nemen voor 15 euro per hond. Dit abonnement is 3 maanden geldig voor entree van Hondenspeeltuin de Broekpolder.

 

Kijk op de website voor de actuele openingstijden.

 

Parkeren kan gratis op parkeerplaats bij Hockeyvereniging Pollux aan de Broekpolderweg. Zie kaart en route voor de exacte locatie. Vanaf de parkeerplaats staan verwijzingsborden naar de hondenspeeltuin die op 500 meter afstand ligt.

 

 

 Anderen bekeken ook

Broekpolder

Vlaardingen, Zuid-Holland

Meer informatie

Krabbeplas & Het Oeverbos

Vlaardingen, Zuid-Holland

Meer informatie

Nieuwe Waterweg

Maassluis, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..