Terug naar losloopgebieden zoeken

23933 keer bekeken

Broekpolder

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Broekpolder 

In mooie, groene recreatiegebied Broekpolder (400 ha) in Vlaardingen mogen honden het hele jaar los in het losloopgebied tussen de Watersportweg en het fietspad (Broekpolderpad). Aan de zuidkant wordt het losloopgebied begrensd door het Klauterwoud en aan de noordkant door de mountainbike heuvels. Honden mogen bovendien los op de kade langs de vaart vanaf de rijksweg A20 tot aan watersportvereniging Callenburg.

 

Het losloopgebied bestaat voor een groot deel uit open velden en weiden met hier en daar bossages. Als je alle paden neemt, kun je ongeveer een uur wandelen. Er loopt een mountainbike route en een ruiterpad door het losloopgebied, dus houd hier rekening mee als je hond niet van paarden en/of fietsers houdt.

 

Als je langer wilt wandelen dan kan dat (Broekpolder is groot), maar dan moet de hond wel aan de lijn. Houd je netjes aan deze regels, want er wordt streng bekeurd.

 

De bewoners van Vlaardingen zijn hard aan het strijden om het losloopgebied groter te maken. Zie de Facebookpagina van Broekpolder voor meer informatie.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats langs de Watersportweg te Vlaardingen ter hoogte van watersportvereniging De Kulk (zie de pin op onze kaart). Vanaf deze parkeerplaats loop je zo het losloopgebied in (let op, honden mogen niet los in het Klauterwoud aan de linkerkant van het pad).

 

Voor een hapje en/of drankje kan je terecht bij een van de horecagelegenheden aan het begin van de Watersportweg.

 

Met dank aan FB pagina Honden in de Broekpolder voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Krabbeplas & Het Oeverbos

Vlaardingen, Zuid-Holland

Meer informatie

Abtswoudse Bos

Delft, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..