Meer informatie

Perspagina 

Dating-app voor honden viert eerste lustrum! 

download het bericht hier als pdf 

Dating-app voor honden viert eerste lustrum!

 

Alle neuzen dezelfde kant op en alleen de honden snuffelen aan elkaar!

Daar draait het om bij de DoggyDating app, want honden hebben net als wij, behoefte aan omgang met gelijkgestemden. In de app kunnen baasjes met elkaar afspreken voor hondenwandeling en informatie vinden over alle losloopgebieden van Nederland.

 

Even aan elkaar snuffelen om informatie uit te wisselen en dan naar hartenlust rennen en ravotten. De ervaring leert dat dit het beste werkt als je samen met een aantal honden aan een wandeling begint. Zo ontstaat er snel een roedel en staan de neuzen letterlijk dezelfde kant op. Samen op pad dus en na afloop gegarandeerd een gelukkige hond die moe maar tevreden in zijn mand een tukje wil doen.

 

Iedere hond heeft, net als op een echte dating app, een profiel met foto, naam, leeftijd en zijn voorkeuren. De baasjes kunnen een DoggyDate aanmaken, en zodra er een nieuwe DoggyDate bij jou in de buurt is, ontvang je een melding.

 

Een feestje voor de honden, maar ook een heerlijk uitje voor de baasjes!

 

Wanneer je met een groepje hondenliefhebbers ziet hoe veel plezier de honden hebben, verbindt dat. Je wandelt samen en maakt een praatje. Wanneer je regelmatig op DoggyDate gaat, ontmoet je vaker dezelfde mensen en zo ontstaan mooie vriendschappen. Daarnaast heb je altijd een gids bij je die de leukste routes en paadjes kent.

 

De app is bedacht door Nicole Kinsbergen. Een gouden vondst blijkt inmiddels, want in 5 jaar tijd is deze al 110.000 keer gedownload en samen met de website maken duizenden baasjes er dagelijks gebruik van.

 

Op de site (www.doggydating.com) met de losloopgebieden vind je uitgebreide informatie per gebied zoals of er zwemwater voor de honden is, hondvriendelijke horeca in de buurt, ruiterpaden, reviews van andere gebruikers en of het rolstoelvriendelijk is.

 

Kortom, met DoggyDating maak je van de hond uitlaten echt een fijn uitje voor hond én baas!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie :

 

DoggyDating is een Nederlandse uitvinding en is in maart 2014 gelanceerd door Nicole Kinsbergen. Zij vond het jammer dat ze vaak geen honden tegenkwam voor haar hond in het park en zocht hier een oplossing voor. De App is inmiddels ruim 73.000 keer gedownload en de website met losloopgebieden heeft bijna 4 miljoen pageviews per jaar. Voor meer informatie, interviews, foto’s etc. kunt u contact opnemen met Nicole Kinsbergen- info@doggydating.com- 06-50800522

of kijken op www.doggydating.com/perspagina

 

Onderstaande afbeeldingen mogen bij het bericht geplaatst worden.