Terug naar losloopgebieden zoeken

40435 keer bekeken

Wythmenerplas

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Wythmenerplas 

Bij de Wythmenerplas in Zwolle mogen honden loslopen tussen 1 oktober en 1 april. Zie ook de hondenkaart van de gemeente Zwolle. Gedurende de zomermaanden zijn honden hier helaas niet meer toegestaan. Ook niet aan de lijn. De Wythmenerplas ligt ten zuidoosten van Zwolle en is eenvoudig te bereiken via de A28.

 

Je wandelt in ongeveer drie kwartier rond de plas, tenzij je hond een echte waterrat is. Trek in dat geval maar een paar uur uit voor de wandel-zwem-wandeling :)

 

Parkeren kan (gratis) op de tweede grote parkeerplaats bij de plas. Adres navigatie: Zalneweg in Zwolle (voorbij de golfclub op nummer 75).

 

Met dank aan Nico Davelaar voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Landgoed Molecaten

Hattem, Gelderland

Meer informatie

Milligerplas

Zwolle, Overijssel

Meer informatie

Landgoed Petrea

Wapenveld, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..