Terug naar losloopgebieden zoeken

32831 keer bekeken

Renderklippen

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Renderklippen 

De Renderklippen (320 ha) bestaan uit met heide begroeide stuwwallen op de Veluwe tussen de plaatsen Epe en Heerde. De heide is helemaal losloopgebied mits de honden onder appel staan en binnen een straal van 6 meter bij de baas blijven. Het bos is helaas aanlijngebied.

 

Midden op de Renderklippen staat de schaapskooi, van daaruit vertrekt dagelijks de herder met zijn kudde bijzondere Veluwse heideschapen. In de buurt van de kudde moeten de honden worden aangelijnd.

 

Door de ligging ver van steden is het een van de plekken in Nederland waar het 's nachts nog echt donker wordt. Honden mogen hier loslopen, maar moeten in de omliggende bossen aan de lijn.

 

Parkeren kan (gratis) op het parkeerterrein van Princess hotel Epe (Adres navigatie Dellenweg 115, Epe) of langs de Renderklippenweg (zijstraat Dellenweg). Vanaf het Princess hotel Epe gezien ligt de Renderklippen aan de overkant van de Dellenweg. Dit is een wandelingetje van ongeveer 300 meter door het bos (honden aan de lijn).

 

Het gebied heeft grotendeels verharde paden waardoor het (gedeeltelijk) geschikt is voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er diverse bankjes om even op uit te rusten.Anderen bekeken ook

Heerderstrand

Heerde, Gelderland

Meer informatie

Bonenburg

Heerde, Gelderland

Meer informatie

Zwolse Bos

Heerde, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzameld over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van alle losloopgebieden van Nederland. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die  
wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..