Terug naar losloopgebieden zoeken

24160 keer bekeken

Prinsenbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Prinsenbos 

Het Prinsenbos is eigenlijk geen bos, maar een klein meertje met gras en bomen er omheen. Er is een hondenstrandje aan de westoever waar honden het hele jaar door los mogen rennen, zwemmen en ravotten. Zie deze kaart voor de exacte locatie.

 

Er is een mooie wandelroute rondom de plas van ongeveer 15 minuten, maar de hond moet dan wel aangelijnd worden. Op het recreatiestrand (bij de grote parkeerplaats) zijn honden niet toegestaan,.

 

De wandelroute is grotendeels goed bereikbaar met een rolstoel.

 

Parkeren kan (gratis) op een van de parkeerplaatsen langs de Grote Achterweg.

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Hondendijk

Monster, Zuid-Holland

Meer informatie

Strandweg

's-Gravenzande, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..