Terug naar losloopgebieden zoeken

58020 keer bekeken

Molenheide

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los op Molenheide in Mierlo 

Ten zuidwesten van Mierlo ligt natuurgebied Molenheide. Dit jonge grove dennenbos bestond vroeger vooral uit heide, vandaar de naam.

 

Op de Molenheide is een losloopgebied van 20 hectare waar de honden het hele jaar door los mogen. Dit losloopgebied bevindt zich ten noorden van de Aardborstweg en ten westen van de Wolfsberg (zie deze kaart) en is gemarkeerd met groene bordjes.

 

Het bos is erg populair bij hondenbezitters en de kans is dan ook groot dat je hond tijdens de wandeling meerdere speelkameraadjes tegen komt. Buiten het losloopgebied zijn honden welkom, mits aangelijnd.

 

Parkeren kan onder andere aan de Boslaan in Mierlo. 

 

Voor een hapje of drankje kan je terecht in het nabij gelegen restaurant, de Strabrechtse Hoeve. Navigatie adres: Aardborstweg 19, 5731 PS Mierlo

 

Met dank aan Arnoud Barnhoorn voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Strabrechtse heide

Mierlo, Noord-Brabant

Meer informatie

Sonse Bergen

Son, Noord-Brabant

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..