Terug naar losloopgebieden zoeken

214905 keer bekeken

Lange Duinen

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Lange Duinen 

De Lange Duinen zijn onderdeel van de Soesterduinen, de grootste levende duinen van de Utrechtse Heuvelrug. Samen met de Soesterduinen en de korte duinen vormen ze een "levend" stuifzandgebied en zijn zelfs benoemd tot aardkundig monument. De lange duinen is het enige natuurgebied in Soest waar honden los mogen lopen.

 

Je kunt hier heerlijk dwalen en honden mogen overal loslopen. Er is geen zwemwater, maar wel een vennetje waar de honden kunnen pootjebaden en poedelen. Het gebied is ook geliefd bij ruiters dus er is kans dat u paarden tegen komt.

 

Na veel regen ontstaan er poeltjes in het gebied, maar deze staan in de zomer droog. Het is dan dus raadzaam om wat water voor je hond mee te nemen.

 

Voor een hapje of drankje kan je tercht op het terras van Brasserie Lange Duinen, binnen zijn honden helaas niet welkom.

 

Parkeren kan (gratis) bij Brasserie de Lange Duinen aan het einde van de Foekenlaan (adres navigatie: Foekenlaan 25 in Soest). 

 

Foto's gemaakt door DoggyDating.

 Anderen bekeken ook

Birkhoven

Amersfoort, Utrecht

Meer informatie

Pleinesbos

Den Dolder, Utrecht

Meer informatie

Galgenberg

Amersfoort, Utrecht

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..