Terug naar losloopgebieden zoeken

40548 keer bekeken

Landgoed Bruggelen

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Bruggelen 

Bruggelen is een prachtig groot heuvelachtig natuurgebied tussen Apeldoorn en Beekbergen. Zie deze link van Geldersch Landschap voor meer informatie over dit gebied.

 

In het gedeelte tussen de Arnhemseweg en de Herenhulweg (zie ook deze plattegrond van Geldersch Landschap) mogen honden het hele jaar loslopen. Als je de Herenhulweg volgt onder de A1 door, kom je op de Zuster Meyboomlaan, bij het bos rond het Gelre ziekenhuis. Hier mogen honden ook loslopen, maar dit stuk staat NIET aangegeven op bovengenoemde plattegrond. In de rest van Bruggelen moeten honden aan de lijn. Als je beide losloopgebieden combineert, dan kan je hier drie kwartier tot een uur wandelen. Maximaal 2 honden per begeleider.

 

Parkeren kan, als je pal bij het losloopgebied wilt parkeren, het beste aan de Zuster Meyboomlaan (aan het einde van deze weg kan je onder het viaduct door en daar begint het losloopgebied dat je ziet op de kaart) of op de parallelweg van de Arnhemseweg (recht onder het viaduct van de A1).

 

 

Met dank aan Marcel Ripmeester voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Hondenbos Het Leesten

Ugchelen, Gelderland

Meer informatie

Orderbos

Apeldoorn, Gelderland

Meer informatie

Hondenbos Julianatoren

Apeldoorn, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..