Terug naar losloopgebieden zoeken

51067 keer bekeken

Lage Bergse Bos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Lage Bergse Bos 

Het Lage Bergse Bos is onderdeel van recreatiegebied Rottemeren en ligt vlak boven de Rotterdamse wijk Hillegersberg. Honden mogen hier bijna overal loslopen, met uitzondering van de ligweiden en het eiland waar de Schotse Hooglanders grazen. Er is zelfs een speciaal hondenstrandje, schuin achter de manege op het Runderenpad.

 

Parkeren kan onder andere bij manege Hillegersberg (Bosweg 10, Bergschenhoek), bij Paviljoen De Bergsche Plas of een van de vele andere parkeerplaatsen rond het gebied.

 

Wil je alle paadjes volgen in het Lage Bergse Bos? Houd er dan rekening mee dat niet alle paden geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Deze bestaan namelijk uit houtsnippers en/of schelpenpaden waardoor ze, zeker bij slecht weer, vrijwel onbegaanbaar zijn voor mindervaliden. De paden in de buitenrand van het bos zijn wel geasfalteerd!

 

Met dank aan Rita Geerders voor een deel van de foto's

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Schiebroekse Park

Rotterdam, Zuid-Holland

Meer informatie

Hoge Bergse Bos

Bergschenhoek, Zuid-Holland

Meer informatie

Zevenhuizerplas

Zevenhuizen zh, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..