Terug naar losloopgebieden zoeken

58011 keer bekeken

Duinbos / Clingendael

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Duinbos / Clingendael 

Het Duinbos is een ruim bosgebied ten noorden van het welbekende Landgoed Clingendael. Clingendael zelf geldt helaas een aanlijnplicht, maar in het Duinbos mogen honden het hele jaar loslopen. Het is een mooi, volwassen bosgebied waar je prachtige (honden)wandelingen kunt maken.

 

Parkeren kan (betaald) aan het einde van de Ruychrocklaan. Vanaf de parkeerplaats loop je zo het losloopgebied in. In Duinbos zelf is geen horeca, maar in het aangrenzende aanlijngebied Clingendael ligt een gezellig theehuis (geopend van 1 april tot half oktober) waar honden van harte welkom zijn.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Scheveningen-Noord

Scheveningen, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..