Terug naar losloopgebieden zoeken

42482 keer bekeken

Dobbeplas

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Dobbeplas 

Recreatiegebied Dobbeplas heeft een eigen hondenbos waar honden het gehele jaar los mogen lopen. Sinds 1 januari 2012 moeten honden in de rest van het gebied aan de lijn, ook in de wintermaanden. Tussen 1 april en 1 oktober zijn honden niet toegestaan op de lig- en speelweiden, ook niet aangelijnd. Zie ook deze kaart met losloopgebieden van de gemeente.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan de Oude Weg in Nootdorp. Toets voor je navigatie huisnummer 100 in en neem dan op het terrein van de Dobbeplas, de eerste afslag links. Parkeer vervolgens op de parkeerplaats aan het einde van deze weg. Vanaf hier loop je zo het hondenbos in.

 

Na afloop kan je iets eten en/of drinken bij restaurant Buytenhout aan de Oude Weg nummer 100. Dit gezellige restaurant ligt aan een van de andere parkeerplaatsen aan de plas. Je kunt er naartoe wandelen (hond aan de lijn) of even naartoe rijden (1 minuut). Honden zijn hier tot 17:00 uur van harte welkom, mits schoon en droog, aangelijnd en netjes opgevoed :)

 

Met dank aan Caren Wildering voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Delftse Hout

Delft, Zuid-Holland

Meer informatie

De Balij / Balijbos

Zoetermeer, Zuid-Holland

Meer informatie

Elsenburgerbos

Rijswijk zh, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..