Terug naar losloopgebieden zoeken

27759 keer bekeken

Boswachterij Dorst - Frederiksbossen

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Boswachterij Dorst - Frederiksbossen 

Boswachterij Dorst (1000 ha) ligt in de vierhoek Breda, Oosterhout, Dongen, Rijen. Deelgebied Frederiksbossen (97 ha) ligt boven Rijen, tussen de Vijf Eikenweg (N631) en Klein Oosterhout. Honden mogen hier in een groot deel loslopenen, klik hier voor de kaart.

 

Parkeren kan (gratis) langs de weg Klein Oosterhout of aan de rand van een woonwijk van Rijen aan de Statenlaan. In Rijen zelf en langs de Vijf Eikenweg is gelegenheid om iets te eten en te drinken.

 

Met dank aan Steffy Velthoven voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Losloopgebieden Oosterhout

Oosterhout, Noord-Brabant

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..