Terug naar losloopgebieden zoeken

59939 keer bekeken

Boswachterij Dorst - Dongense Heining

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Boswachterij Dorst - Dongense Heining 

Boswachterij Dorst (1000 ha) wordt ook wel de Duiventoren genoemd en ligt in de vierhoek Breda, Oosterhout, Dongen, Rijen. Deelgebied Dongense Heining (34 ha), aan het Wilhelminakanaal, bestaat voornamelijk uit zandverstuivingen en dennenbomen.

 

Honden mogen hier het hele jaar loslopen en kunnen heerlijk zwemmen in een van de vennetjes of in het kanaal (via een aflopend stoepje).

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats van Staatsbosbeheer aan de Moerkensdreef, nabij de kruising met de Duiventorenlaan, aan de oostkant van de Boswachterij.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Losloopgebieden Oosterhout

Oosterhout, Noord-Brabant

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..