Terug naar losloopgebieden zoeken

35956 keer bekeken

Biesbosch / Merwelanden

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Biesbosch / Merwelanden 

Nationaal Park De Biesbosch, op de grens van Brabant en Zuid-Holland, is een echt waterparadijs. Een uitgestrekt netwerk van kreekjes, eilanden en bossen.

 

In de volgende gebieden mogen honden wel het hele jaar loslopen en kan je een rondwandeling maken van ongeveer een uur: Start op P5 of P6 aan de Baanhoekweg. Loop vervolgens door het wandelgebied ten noorden van het Moldiep richting de Zwemplas. Ten zuiden van de Zwemplas mogen honden los, op de strandjes ten noorden van de plas zijn honden niet toegestaan. Via de westkant van de plas kan je richting het noorden lopen (langs P8 en de horeca). In het gebied tussen de Zwemplas en de rivier Beneden Merwe en op het naastgelegen evenemententerrein mogen honden ook het hele jaar loslopen. Zie deze kaart.

 

Als je het niet erg vindt om je hond aan de lijn te doen, kan je nog steeds prachtige wandelingen maken aan de overkant van het Moldiep (Sterlinggriend, Mariapolder, Kikvorsch, Otterpolder en Huiswaard). Voor meer informatie is een brochure met plattegrond beschikbaar bij het Biesboschcentrum aan de Baanhoekweg 53.

 

Parkeren kan (gratis) op een van de genummerde parkeerplaatsen (P5, P6 of P8) langs de Baanhoekweg in Dordrecht.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Alblasserbos

Papendrecht, Zuid-Holland

Meer informatie

Sandelingen-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..