Terug naar losloopgebieden zoeken

22097 keer bekeken

Buitengebied De Vijfhoek

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Buitengebied de Vijfhoek 

Honden mogen het hele jaar los in het buitengebied ten oosten van de wijk De Vijfhoek in Deventer. Het losloopgebied bestaat uit leuke oude landweggetjes langs weilanden en maisvelden. Je wandelt o.a. over de Gooikersdijk, de Gravenweg en de Nieuwedijk.

 

Let op: de weilanden en velden zijn verboden toegang voor honden. Daar komt bij dat je onderweg (afhankelijk van het tijdstip en het weer) af en toe een (brom)fietser tegen kunt komen. Zorg dus dat je hond goed onder appél staat als je hier gaat wandelen.

 

Op verschillende plaatsen zijn bankjes geplaatst, zodat je onderweg ook even lekker van het uitzicht kunt genieten. Er is geen opruimplicht.

 

Parkeren kan op de parkeerplaats van de Deventer Hockey Vereniging aan de Leo Halleweg 3 in Deventer. Het losloopgebied begint op de Gooikersdijk (naast het rode huis).

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 Anderen bekeken ook

Wechelerveld

Deventer, Overijssel

Meer informatie

Bussloo

Wilp, Gelderland

Meer informatie

Kapsebos / Veldese Bos

Warnsveld, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..