Terug naar losloopgebieden zoeken

18691 keer bekeken

Kapsebos / Veldese Bos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in het Veldese Bos / 't Velde 

Het Kapsebos en het Veldese Bos in Warnsveld zijn onderdeel van Landgoed 't Velde van Geldersch Landschap. Het hondenlosloopgebied (ongeveer 30 ha) ligt tussen de Lochemseweg en Vordenseweg en loopt tot aan de bebouwing van de Bieshorstlaan. In de rest van het gebied en het naastgelegen landgoed De Voorst moeten honden aan de lijn.

 

Het losloopgebied is niet groot genoeg om voor om te rijden, maar als je er in de buurt bent, kan je er zeker een leuke wandeling maken.

Maximaal 2 honden per begeleider.

 

Parkeren kan (gratis) bij de sportvelden aan de Veldesebosweg 28. Als de kantine open is, kan je hier iets te eten of te drinken kopen.

 

Met dank aan Iris Kostelijk voor de foto's!

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Bronsbergenmeer

Zutphen, Gelderland

Meer informatie

Landgoed Vorden

Vorden, Gelderland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..