Terug naar losloopgebieden zoeken

38842 keer bekeken

Hondenspeeltuin Zevenkamp

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Hondenspeeltuin Zevenkamp te Rotterdam 

Op het voormalige voetbalveld van Voetbalvereniging HION is in 2018 door de gemeente Rotterdam samen met de bewoners een hondenspeeltuin gecreƫerd. De hondenspeeltuin (7.000 m2) is volledig omheind en heeft 3 toegangshekken waarvan een met dranger.

 

Het is een leuke plek waar honden lekker met elkaar kunnen rennen en ravotten. Behalve met elkaar, kunnen de honden zich er ook goed vermaken met de speeltoestellen, een leuke manier om de band tussen hond en baas te versterken. Er is er een wipwap, een ingegraven (riool)tunnel, slalompaaltjes, autobanden op diverse hoogtes om doorheen te springen, een waterpoeltje en een in de grond bevestigd touw voor het betere trekwerk.

 

De gemeente Rotterdam heeft deze hondenspeeltuin gewaarborgd tot 2021, maar we hopen natuurlijk dat deze periode zal worden verlengd.

 

Hondenspeeltuin Zevenkamp is iedere dag tussen 06.00 uur en 22.00 uur gratis te bezoeken. Door de historie als voetbalveld is er verlichting aanwezig, ideaal als het in de wintermaanden vroeg donker wordt. Er is wel een opruimplicht voor de uitwerpselen van je hond, hiervoor zijn voldoende prullenbakken aanwezig, de poepzakjes moet je zelf meenemen.

 

Parkeren kan (gratis) op het parkeerterrein van de hondenspeeltuin.

Navigatie adres: Nieuwemeer 105-107, 3068 KJ Rotterdam

Zie ook de route en kaart.

 

Er is geen horeca bij Hondenspeeltuin Zevenkamp, maar er staan wel diverse bankjes en picknicktafels waaraan je zelf meegebrachte consumpties kunt gebruiken.

 

Met dank aan Carla Stuut-Zimmer voor de foto's.

 Anderen bekeken ook

Schollebos

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Meer informatie

Hoge Bergse Bos

Bergschenhoek, Zuid-Holland

Meer informatie

Zevenhuizerplas

Zevenhuizen zh, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..