Terug naar losloopgebieden zoeken

46720 keer bekeken

Gravenbol

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Gravenbol 

Recreatiegebied Gravenbol ligt in de uiterwaarden van een dode arm van de Rijn tussen Wijk bij Duurstede en Amerongen. Het recreatiegebied zelf is niet toegankelijk voor honden, maar aan het begin van het terrein ligt een groot grasveld met een zwemplas waar honden het hele jaar los mogen rennen, zwemmen en ravotten. Zie deze kaart.

Een heerlijke plek om je hond te leren zwemmen!

 

Parkeren kan oktober t/m maart gratis, van april t/ september betaald op de eerste parkeerplaats van het terrein (afslag Lekdijk). Een dagkaart kost 3 euro. In de zomermaanden staat er een snackwagen.

 

Met dank aan Margot Lantinga voor de foto's!

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Lombokbossen

Leersum, Utrecht

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..