Terug naar losloopgebieden zoeken

25686 keer bekeken

Lombokbossen

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Lombokbossen 

Losloopgebied Het Lombokbos is een mooi, heuvelachtig bosgebied van 30 hectare, ten noorden van Leersum. Het Lombokbos maakt deel uit van natuurgebied Breeveen op de Utrechtse Heuvelrug. Honden mogen hier het hele jaar loslopen tussen de Uilentoren, de Graftombe van Nellesteyn en de Maarsbergseweg (N226).

In de omliggende gebieden moeten honden aan de lijn. Zie ook deze kaart.

 

Let op: dit gebied is zeer heuvelachtig en wordt daarom graag gebruikt door mountainbikers. Onderweg kom je verschillende heuvels tegen, waaronder de Donderberg (36 meter) en de Lombokheuvel 34 meter).

 

Er is geen (zwem)water in het bos, dus denk er met name op warme dagen aan om wat water voor je hond mee te nemen.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats bij de Uilentoren aan het einde van de Lomboklaan. Het losloopgebied ligt ten westen en noordwesten (als je aan komt rijden links) van de parkeerplaats.

 

Na afloop een hapje of drankje doen kan op het overdekte terras van restaurant Darthuizen. Navigatie adres: Rijksstraatweg 315 Leersum

 

Dit losloopgebied is niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

Met dank aan Margot Lantinga voor de foto's!

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Amerongse Bos

Amerongen, Utrecht

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..