Terug naar losloopgebieden zoeken

13053 keer bekeken

Beusebos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Beusebos te Purmerend 

Het Beusebos (17 ha) is het oudste bos van Purmerend en heeft een meertje en een grote variëteit aan de flora en fauna. Het is niet heel groot, maar zeker als je in de buurt woont een heerlijke plek om de honden te laten rennen en ravotten.

 

Het Beusebos ligt tussen de snelweg A7 en de Oude Provincialeweg. Tussen de snelweg en het bos ligt een sloot, let hier dus goed op als je hond niet goed onder appel staat.

 

De ingang van het Beusebos is bij de Oude Provincialeweg, iets voorbij het viaduct en schuin tegenover Plaatwalserij Purmerend en Karwei. Als je bij binnenkomst het eerste paadje links neemt kom je uit bij het meertje waar de honden lekker kunnen zwemmen en poedelen.

 

De paden kunnen in dit gebied wat blubberig zijn dus bij slecht weer adviseren we laarzen.

 

Fietsen of auto’s kun je naast het viaduct over de Neckerstraat parkeren.

 

In het bos is geen horeca maar de binnenstad van Purmerend ligt op loopafstand. Daar kan je bij bijvoorbeeld café Spijkerman iets drinken.

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 Anderen bekeken ook

Purmerland

Purmerend, Noord-Holland

Meer informatie

Purmerbos

Purmerend, Noord-Holland

Meer informatie

Het Twiske

Oostzaan, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..