Terug naar losloopgebieden zoeken

38767 keer bekeken

Westerzeedijk

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Westerzeedijk 

Aan de Westzeedijk in Harlingen is sinds 1997 een recreatiestrand dat is ontstaan toen het kanaal werd verdiept voor de zoutindustrie. Het is een mooi strandje met uitzicht op de haven en de Waddenzee (dus zout water).Tussen 1 september en 1 mei mogen honden hier los om lekker te rennen, zwemmer en ravotten. Na 1 mei zijn honden wel toegestaan, maar dan moeten ze aan de lijn.

 

Parkeren kan (gratis) op de grote parkeerplaats aan de Westerzeedijk. In de (winter)weekenden kan je bij strandpaviljoen 't Zilt terecht voor een hapje en/of een drankje.

 

Met dank aan Ageeth Verlaan en Nikki Iedema voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en je vindt er scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Zwettebos

Sneek, Friesland

Meer informatie

Leeuwarder Bos

Leeuwarden, Friesland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..