Terug naar losloopgebieden zoeken

27782 keer bekeken

Oude Mijn-Terrein

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Oude Mijn-Terrein 

In Zuid-Limburg ligt een leuk losloopgebied op het oude mijn-terrein tussen Landgraaf en Eygelshoven. Het is een open terrein met diverse wandelroutes. De honden mogen los in de driehoek tussen de Einsteinstraat, Rouenhofweg en Mensheggerweg. Zie deze kaart.

 

Een rondje langs de randen is ongeveer 3 km lopen, dus een half uur. Als je alle paadjes neemt kun je je hier natuurlijk veel langer vermaken. Je kunt je wandeling ook uitbreiden naar de losloopgebieden in de buurt. Als je je hond 400 meter aanlijnd op de Rouenhof ben je al in het volgende losloopgebied bij kasteel Strijdhagen, dat helemaal doorloopt tot de Vakschoolweg. Als je dan nog niet bent uitgewandeld kan je ook nog naar het losloopgebied bij de Melcherstraat. Al met al kan je met gemak 1,5 uur lopen, waarbij de honden grotendeels los mogen rennen en ravotten.

Zie ook deze kaart.

 

Parkeren kan (gratis) aan de Einsteinstraat ter hoogte van de Minckelersstraat.

 

Met dank aan Bronco Swillens voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en je vindt er scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Heksenberg

Heerlen, Limburg

Meer informatie

Koumenberg

Koumenberg, Limburg

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..