Terug naar losloopgebieden zoeken

37304 keer bekeken

Natuurgebied Kardinge / Noorddijk

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Natuurgebied Kardinge / Noorddijk 

Natuur - en recreatiegebied Kardinge (223 ha) is mooi, jong natuurgebied aan de oostzijde van de stad Groningen. Je kunt hier prachtige wandelingen maken met je hond door bossen, moerassen en graslanden. Natuurgebied Kardinge bestaat uit drie aaneengesloten deelgebieden; te weten het Beijummerbos, het Bevrijdingsbos en het Edonbos.

 

Natuurmonumenten heeft een honden losloopgebied in Kadinge aangewezen van zo'n 12 ha. Hier mogen honden los mits onder appel van de baas. In de begrazingsgebieden, ten westen van de noorddijkerweg en in het Beijummerbos Oost moeten de honden worden aangelijnd. Dit staat ook terplaatse met borden aangegeven.

 

Voor het Beijummerbos kan je (gratis) parkeren kan aan de Oosterseweg ter hoogte van Feest- en Vergaderlocatie Rietland op huisnummer 62. Voor het Bevrijdingsbos kan je parkeren op het Noorddijkerplein.

 

In en rond Kardinge zijn verschillende lange en minder lange wandelroutes die je kunt volgen. Zie ook de linkjes onderaan deze tekst. Houdt er wel rekening mee dat je hond niet overal los mag.

 

De meeste wandel- en alle fietspaden zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Meer informatie over de wandelroutes in Kardinge vind je op Wandelroute Natuurmonumenten

 

Met dank aan Harieke Wijkstra voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Ten Boersterbos

Ten Boer, Groningen

Meer informatie

Noorderplantsoen

Groningen, Groningen

Meer informatie

Sterrebos

Groningen, Groningen

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..