Terug naar losloopgebieden zoeken

19323 keer bekeken

Flevopark

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Flevopark 

Het Flevopark is een mooi, ruig stadspark in Amsterdam-Oost, tussen de Indische Buurt en het Nieuwe Diep. Amsterdammers roemen het park om z'n rust, de mooie natuur en vele dieren die er leven.

 

Honden mogen tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen. Na 1 mei mogen honden in het noordelijke deel nog steeds los, maar moeten ze in het zuidelijke deel van het park aan de lijn. Gelukkig bevindt het hondensttandje van het Nieuwe Diep zich in het noordelijke deel. Door de open verbinding met het Amsterdam Rijnkanaal is er een goede doorstroom en het hele jaar door lekker schoon water om in te zwemmen.

 

Parkeren kan (betaald) op de parkeerplaats bij het Flevoparkbad aan de Insulindeweg 1002 (zie kaartje) 2,40 per uur, zondags gratis, of aan de Valentijnkade andere kant van het park. Tram 7 en 14 hebben hun eindpunt voor de deur en bus 37 stopt vlakbij.

 

Voor een hapje en drankje kan je tercht bij het hondvriendelijke pannenkoekenhuis Flevor. Honden zijn hier zowel op het terras als binnen welkom mits aangelijnd en rustig. Flevor bevindt zich naast de speeltuin.

 

Dit park is door de verharde paden geheel rolstoelvriendelijk. Ook het hondenstrandje en het terras van Pannekoekenhuis Flevor zijn met de rolstoel te bereiken.

 

Foto's gemaakt door DoggyDating

 Anderen bekeken ook

Vliegenbos

Amsterdam, Noord-Holland

Meer informatie

Noorderpark

Amsterdam, Noord-Holland

Meer informatie

Hondenspeeltuin Willem I

Amsterdam, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..