Terug naar losloopgebieden zoeken

11053 keer bekeken

Bloemerd

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Bloemerd 

De Bloemerd is het grootste hondenlosloopgebied van Leiderdorp. Honden mogen tussen 1 oktober en 1 april overal loslopen, met uitzondering van de sportvelden, de schooltuinen, het playpark en het palendorp. In het broedseizoen, tussen 1 april en 1 oktober, wordt het losloopgebied begrensd door de ontsluitingsweg Bloemerd, het pad naar volkstuinen, de sloot tussen Bloemerd en de volkstuinen en de Leysloot.

 

Naast bovengenoemd gebied mogen honden het hele jaar loslopen langs de Dwarswatering tussen de Persant Snoepweg en de Vossiuslaan. Zie ook deze regels voor hondenbezitters van de gemeente Leiderdorp.

 

Parkeren kan op de grote parkeerplaats van de sportclubs aan de Bloemerd. Er is geen echte horeca, maar als de kantines open zijn kan je daar een drankje of snack kopen.

 

Met dank aan Alex van leeuwen voor de foto's.

Voor dit losloopgebied zijn we op zoek naar meer foto's. Mocht u die hebben (horizontaal genomen) en met ons willen delen. Dan heel graag mailen (in groot formaat) naar info@doggydating.com. Als we uw foto's plaatsen vermelden we u als fotograaf.Anderen bekeken ook

Koudenhoorn

Warmond, Zuid-Holland

Meer informatie

Polderpark Cronesteyn

Leiden, Zuid-Holland

Meer informatie

Klinkenbergerplas

Oegstgeest, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..