Terug naar losloopgebieden zoeken

13004 keer bekeken

Vaartsluisbos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in het Vaartsluisbos te Almere 

Het Vaartsluisbos in Almere is een een prachtig aangelegd natuurgebied in het Flevolandschap. In dit door populieren omgeven gebied kunnen de honden op hun gemak de natuur ontdekken, mits zij onder appèl staan.

 

Het gebied komt uit op een sluis. Tijdens de wandeling over schelpenpaden kom je diverse picknickbankjes tegen, die uiterst geschikt zijn om even van de omgeving te genieten en de honden lekker te laten zwemmen. Wellicht heb je het geluk een ree of konijn te spotten, want die lopen hier veel!

 

Waarom loslopen onder appel?

 

Het is de eerste prioriteit van de beheerder om de natuur te beschermen, maar zij willen de goed opgevoede honden graag tegemoet komen. Daarom mogen honden in dit gebied wel los, maar op voorwaarde dat ze onder appel staan. Dit houdt in dat je je hond niet laat jagen, hij/zij in het zicht loopt en op commando onmiddellijk komt. Respecteer dit alsjeblieft zodat dit fijne gebied ook losloopgebied zal blijven

.

 

Let op: wanneer het erg heeft geregend, is het raadzaam laarzen aan te trekken, aangezien het gebied uit kleigrond bestaat!

 

Parkeren kan (gratis) aan het einde van het Vaartsluispad. Op de kaart duidelijk aangegeven. Voor de navigatie: Vaartsluisweg, 1318 Almere.

 

Voor dit losloopgebied zijn we nog op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto’s die een goed beeld van het gebied geven. Als u die heeft en met ons wilt delen, heel graag in groot formaat mailen naar losloopgebieden@doggydating.com. Als wij de foto’s plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 Anderen bekeken ook

Beatrixpark

Almere, Flevoland

Meer informatie

Buitenhout

Almere, Flevoland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..