DoggyDating App

Wat is een DoggyDate en mag ik overal een DoggyDate voor aanmaken? 

De DoggyDating app is een app voor hondenbaasjes om met elkaar af te spreken voor hondenwandelingen. Gebruikers ontvangen een melding zodra er een nieuwe DoggyDate bij hen in de buurt is en kunnen zich vervolgens aanmelden om aan deze DoggyDate deel te nemen.

 

Een DoggyDate wordt dus aangemaakt door een van de baasjes, die andere baasjes op een bepaalde dag en tijdstip uitnodigt, om op een bepaalde locatie een hondenwandeling te gaan maken.

 

Het is niet toegestaan om DoggyDates aan te maken die geen DoggyDate (hondenwandeling) is, maar een vraag/oproep/mededeling is of zonder concrete datum of locatie. Andere gebruikers ervaren dat als zeer hinderlijk, aangezien deze hiervoor geen meldingen willen ontvangen, of tevergeefs op de “fictieve” datum aanwezig zijn op de DoggyDate.

 

Verder is het niet toegestaan om DoggyDates aan te maken die reclame bevatten, geld kosten (met uitzondering van hondenspeeltuinen) en/of links te plaatsen van websites of Facebookpagina’s (voor aanmeldingen). Wilt u een evenement onder de aandacht brengen, dan mag dat gratis in de DoggyDating agenda.

 

Helaas doet (verkeerd) voorbeeld volgen, om deze reden zullen wij DoggyDates die niet aan deze voorwaarden voldoen verwijderen.