Terug naar losloopgebieden zoeken

35053 keer bekeken

Zuid-Kennemerland

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Zuid-Kennemerland 

In het zuidwesten van IJmuiden mogen honden het hele jaar loslopen in de duinen, rond het Kennemermeer en op het hondenstrand ten zuiden van strandpaal 57.5 (voorbij de strandhuisjes). Als je een langere wandeling wilt maken, kan je van IJmuiderslag naar Bloemendaal aan Zee wandelen (4,5 km tot strandtent Parnassia).

 

Als je voor een duinwandeling komt, kan je (gratis) parkeren langs de Amperestraat. Je wandelt hier zo de duinen in. Boven aan de duinen rechts is het schelpenpad richting de bunkers, het Kennemermeer en de Boulevard. Linksaf is richting het (honden)strand.

 

Met dank aan Renate Ridderhof voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

IJmuiderslag

IJmuiden, Noord-Holland

Meer informatie

Strand Velsen-noord / Noordpier

Velsen-Noord, Noord-Holland

Meer informatie

Velserbeek

Velsen-Zuid, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..