Terug naar losloopgebieden zoeken

11417 keer bekeken

Weteringpark

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Weteringpark 

Het Weteringpark is een leuk, parkachtig bos ten oosten van Almere Haven, tussen de A6 en de Lange Wetering. Honden mogen hier het hele jaar door vrijwel overal loslopen, zowel aan de west- als aan de oostzijde van de Veluwedreef.

Zie deze kaart.

 

Om aan de andere kant van de Veluwedreef te komen, kan de je weg oversteken (hond aan de lijn!) of je kunt aan de kant van de Lange Wetering (water) via een tunneltje onder de weg door.

 

Aan de overzijde van de Lange Wetering ligt het Waterlandse Bos. Het noordwestelijke deel van dit bos is aangewezen als hondenlosloopgebied. In de rest van het Waterlandse Bos moeten honden aan de lijn. Het gedeelte waar honden los mogen, grenst aan het Weteringpark en is te bereiken via het bruggetje van het Fongerspad.

 

Aan de overkant van de brug (dit is het Waterlandse Bos) mogen honden aan de westkant (rechts) van het Fongerspad los. Als je wilt, kan je de losloop-wandeling verder verlengen door in de uiterste noordwesthoek van het Waterlandse Bos naar het Vliegerpark te wandelen - via het Mac Millanpad, het Stanleypad en de Bosbrug.

 

In het Vliegerpark mogen honden het hele jaar los.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan het einde van de Verlaatweg - in het oostelijke deel van het Weteringpark - of langs het Kesslerpad in het Vliegerpark - aan de westkant van de hierboven omschreven wandeling.

 

Wij zijn nog op zoek naar foto's van dit park. Mocht u deze hebben en met ons willen delen, dan kunt u ze (in het grootst mogelijke formaat) sturen naar info@doggydating.com. Als u het leuk vindt vermelden we uw naam.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Buitenhout

Almere, Flevoland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..