Terug naar losloopgebieden zoeken

40221 keer bekeken

Waterrijk / Strand Cattenbroek

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Waterrijk / Strand Cattenbroek 

Aan de oostkant van recreatiegebied Cattenbroek is door de gemeente Woerden een pad plus een strandje aangewezen als losloopgebied voor honden.

 

Let wel goed op waar je de hond los laat, want in het grootste deel van het gebied moeten honden aan de lijn of zijn ze zelfs helemaal niet toegestaan. Zie ook deze facebookpagina en deze kaart van de gemeente woerden. De groene strook is het pad waar honden los mogen. Op het gele pad moeten honden aan de lijn en de rood gearceerde gebieden zijn verboden voor honden.

 

De relatief nieuwe recreatieplas is ontstaan door zandafgravingen, waardoor er op verschillende plaatsen kleine en grotere zandstrandjes zijn. Aan de zuidkant van de plas (even voorbij het grotere recreatieve strand) is een speciaal hondenstrandje.

 

Een rondje om de plas duurt ongeveer drie kwartier. Onderweg loop je langs rietvelden, grasland en een polderdijkje met oude bomen.

 

Parkeren kan (gratis) op de (kleine) parkeerplaats aan de Zeeweg of aan de Cattenbroekerdijk. De plas is eenvoudig te bereiken via de A12. Mocht je trek hebben in iets te eten of te drinken, dan ligt er een McDonalds naast de afrit.

 

Met dank aan Henriëtte Posthouwer voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Veldhuizerpark

De Meern, Utrecht

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..