Terug naar losloopgebieden zoeken

keer bekeken

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Vossenstraat 

Naast sportpark Groenendaal ligt een omheind terrein waar honden het hele jaar los mogen lopen. Het gebied is niet groot, maar doordat het helemaal omheind is, is het ideaal voor honden die niet zo goed luisteren en daardoor normaal gesproken niet los kunnen.

 

Parkeren kan gratis aan de zuidkant van de Vossenstraat in Doetinchem (adres navigatie: Vossenstraat 153, zie kaart).

 

Voor dit losloopgebied zijn we op zoek naar 5 a 10 horizontaal genomen foto's die een goed beeld geven van het gebied. Mocht u die hebben en met ons willen delen, dan heel graag (in groot formaat) mailen naar info@doggydating.com. Als wij de foto's plaatsen, vermelden we u als fotograaf.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ookGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..