Terug naar losloopgebieden zoeken

16062 keer bekeken

Velserbeek

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Velserbeek 

Stadspark Velserbeek is voor een groot gedeelte losloopgebied voor honden. Honden mogen hier het hele jaar los ten noorden van de Driehuizerkerkweg. Dit staat terplaatse ook duidelijk aangegeven met groene bordjes (uitlaatplek).

 

Velserbeek is een mooi, groen stadspark met slootjes, slingerweggetjes en bos. Het is mogelijk om je de wandeling uit te breiden via Landgoed Waterland (honden aan de lijn) naar Landgoed Beeckestein (gedeeltelijk losloopgebied) in Driehuis.

 

Parkeren kan (gratis) bij de Theeschenkerij aan de Velserbeek 3 in Velsen-Zuid. Je kunt hier het hele jaar door op zondagmiddagen je wandeling afsluiten met een hapje en een drankje. In het voorjaar en de zomer is De theeschenkerij ook open op zonnige middagen.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Wijkeroogpark

Velsen-Noord, Noord-Holland

Meer informatie

Aagtenpark

Beverwijk, Noord-Holland

Meer informatie

Burgemeester Rijkenspark

Santpoort-Zuid, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..