Terug naar losloopgebieden zoeken

60281 keer bekeken

't Harde

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los op 't Harde 

't Harde is een van de grootste omheinde losloopgebieden van Nederland. Dit grote speel- en uitrenveld (grofweg 300 x 300 meter) ligt tussen Blaricum en Bijvanck en honden kunnen hier het hele jaar veilig rennen, spelen en ravotten. Maximaal drie honden per begeleider.

 

Het gebied bestaat uit heide, gras, zand(heuvels), en diverse boompartijen. Het losloopgebied is zoals gezegtd volledig omheind (hoogte ruim 1m) en de ingangen zijn klaphekken.

 

t'Harde is een enorm populair losloopgebied en de kans dat je hond hier leuke kameraadjes tegenkomt om lekker mee te ravotten is erg groot. Het is daarom een ideale plek om jonge honden te socialiseren of honden die anders niet los kunnen heerlijk uit te laten razen.

 

Voor een langere wandeling kan je t'Harde perfect combineren met de naastgelegen losloopgebied de Woensberg.

 

De beste plek is om te parkeren op de Bergweg net voor de kruising met de Woensbergweg. Navigatie adres: Woensbergweg 11

 

Als het daar vol is kan je ook uitwijken naar de parkeerplaats van de begraafplaats op de Woensbergweg.

 

Parkeren kan ook aan de Meentzoom of de Blaricummerweg. Dit losloopgebied heeft namelijk 3 ingangen. Bij de ingang aan de Meentzoom is gelegenheid voor je hond om water te drinken.

 

Foto's gemaakt door DoggyDating.

 Anderen bekeken ookGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..