Terug naar losloopgebieden zoeken

44988 keer bekeken

Sonse Bos

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Sonse Bos 

In de gemeente Son ligt het Bos, een klein (43 ha) maar mooi natuurgebied waar honden het hele jaar los mogen lopen (maximaal 3 honden per begeleider).

 

Het Sonse Bos bestaat uit een glooiend landschap met voornamelijk grove dennen en een gedeelte loofbos. Een rondje in het gebied is ongeveer 40 minuten wandelen, maar als je een beetje slingert kan je je er natuurlijk ook langer vermaken.

 

Het gebied grenst aan de A50 naast de wijk 't Harde Ven, tussen de Gentiaanlaan en Bestseweg. Er is geen (zwem)water voor de honden in het bos, dus zeker op warme dagen is het verstandig om water mee te nemen zodat ze na afloop iets kunnen drinken.

 

Parkeren kan (gratis) aan de Geuzenberg in Son, zie kaart en route voor de exacte locatie.

 

Met dank aan Alberta van der Woude voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Sonse Bergen

Son, Noord-Brabant

Meer informatie

Molenheide

Mierlo, Noord-Brabant

Meer informatie

Strabrechtse heide

Mierlo, Noord-Brabant

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..