Terug naar losloopgebieden zoeken

18753 keer bekeken

Sloterplas

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Sloterplas 

Het Sloterpark (91 ha) ligt rond de Sloterplas en is het grootste park van Amsterdam. Rondom de plas ligt een uitgebreid netwerk aan wandelpaden. Het bekende 'Rondje Sloterplas' (5,8 km) is een aanrader. Sommige stukken zijn beschut door prachtige bomen, andere stukken gaan vlak langs de oever met prachtige uitkijkjes over de plas.

 

Honden mogen het hele jaar loslopen in het gebied ten westen van de plas met uitzondering van Het Ruige Riet en de Heemtuin (beide liggen aan de westkant van de President Allendelaan). Zie ook deze kaart.

 

Zowel in de Heemtuin als aan de oostzijde van de plas moeten honden het hele jaar aan de lijn. In Het Ruige Riet (ten westen van de president Allendelaan) moeten honden in het broedseizoen (april-juni) aan de lijn, maar daarna mogen ze ook hier los (aanrader!). 

 

Parkeren (gratis) kan op verschillende plekken, bijvoorbeeld bij het zwembad aan de President Allendelaan 3 of aan de achterkant van sportcentrum Ookmeer.

 

Wil je na de wandeling iets eten of drinken dan kan dat bij het café van de jachthaven, Steiger 4. Honden zijn hier welkom.

 

In de zomermaanden kan je samen met je hond op het terras van Grand café Sloterplas (aanlijngebied) genieten van het uitzicht over de plas.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Rembrandtpark

Amsterdam, Noord-Holland

Meer informatie

Erasmuspark

Amsterdam, Noord-Holland

Meer informatie

Hondenspeelplaats de Geus

Amsterdam, Noord-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..