Terug naar losloopgebieden zoeken

19367 keer bekeken

Sellingerbossen / Westerwolde

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Sellingerbossen / Westerwolde 

Het losloopgebied in de Sellingerbossen, in het zuidoosten van Groningen, zijn onderdeel van natuurgebied Westerwolde (2300 ha). De Sellingerbossen liggen tussen Stadskanaal en de Duitse grens en bestaan afwisselend uit loof- en naaldbos met lange wandelpaden, een paar vennetjes en zelfs wat heide.

 

Honden mogen los in een groot losloopgebied tussen de Jipsingboertangerweg en de Zevenmeersveenweg en in de bossen rond Jipsingboertange. De rustige Sellingerbossen zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke natuurwandeling samen met je hond.

 

Parkeren kan op de parkeerplaats naast de camping aan de Jipsingboertangerweg 35b (direct aan het losloopgebied) of bij Gasterij De Noordmee aan de Denneweg 1a Honden zijn hier van harte welkom (eerste deel is aanlijngebied).

 

Vanaf de parkeerplaats aan de Jipsingboertangerweg (zie het tabblad 'kaart') start een natte neuzenwandelroute die loopt van Tange naar Rijsdam (4,3 km) waar honden de hele route los mogen lopen. Voor deze route volg je de paaltjes met de witte bovenkant.

 

Met dank aan Kees Meijler voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Blijhamsterbos

Blijham, Groningen

Meer informatie

Pekelder Bos

Oude Pekela, Groningen

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..