Terug naar losloopgebieden zoeken

11616 keer bekeken

Sellingerbossen / Westerwolde

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Sellingerbossen / Westerwolde 

Het losloopgebied in de Sellingerbossen, in het zuidoosten van Groningen, zijn onderdeel van natuurgebied Westerwolde (2300 ha). De Sellingerbossen liggen tussen Stadskanaal en de Duitse grens en bestaan afwisselend uit loof- en naaldbos met lange wandelpaden, een paar vennetjes en zelfs wat heide.

 

Honden mogen los in een groot losloopgebied tussen de Jipsingboertangerweg en de Zevenmeersveenweg en in de bossen rond Jipsingboertange. Zie ook de afbeeldingen hierboven. De rustige Sellingerbossen zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke natuurwandeling samen met je hond.

 

Parkeren kan op de parkeerplaats naast de camping aan de Jipsingboertangerweg 35b (direct aan het losloopgebied) of bij Gasterij De Noordmee aan de Denneweg 1a Honden zijn hier van harte welkom (eerste deel is aanlijngebied).

 

Vanaf de parkeerplaats aan de Jipsingboertangerweg (zie het tabblad 'kaart') start een natte neuzenwandelroute van 3,4 km waar honden de hele route los mogen lopen. Voor deze route volg je de blauwe stippen.Anderen bekeken ook

Blijhamsterbos

Blijham, Groningen

Meer informatie

Pekelder Bos

Oude Pekela, Groningen

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzameld over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van alle losloopgebieden van Nederland. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die  
wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..