Terug naar losloopgebieden zoeken

23842 keer bekeken

Regulieren

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Regulieren 

Natuurgebied Regulieren (270 ha) ligt tussen Culemborg en Geldermalsen en bestaat uit oude klomkleigronden en populierenbossen. Typerend voor dit gebied zijn de bloemrijke hooilanden, die in mei/juni op z'n mooist zijn.

 

Op de strook langs en rond de Platteweg mogen honden het hele jaar loslopen. Het is een mooie omgeving, maar het losloopgebied (feitelijk maar 1 weg) van 2,2 km heen en terug) is niet groot. Zie ook de hondenlosloopkaart van Geldersch Landschap. Maximaal 2 honden per begeleider.

 

Parkeren kan (gratis) aan het einde van de Platteweg (adres navigatie: Oude Hoevenseweg 2, Tricht, hier het landweggetje op, dit is de Platteweg).

 

Met dank aan Chantal Beltman voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Goilberdingerwaarden

Culemborg, Gelderland

Meer informatie

Landgoed Soelen

Zoelen, Gelderland

Meer informatie

Gravenbol

Wijk bij Duurstede, Utrecht

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..