Terug naar losloopgebieden zoeken

54138 keer bekeken

Reeuwijkse Hout

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Reeuwijkse Hout 

In recreatiegebied Reeuwijkse Hout ligt een vrij groot losloopgebied dat bestaat uit bos en water en het heeft zelfs een eigen hondenstrandje. Honden mogen hier het hele jaar loslopen en zwemmen. Honden moeten echter wel onder appel staan om te voorkomen dat ze op wild jagen, hier wordt op gecontroleerd.

 

Een rondje om het losloopgebied duurt ongeveel een half uur, maar als je de paden in slaat en je hond even laat zwemmen op het hondenstrandje kan je je er natuurlijk veel langer vermaken.

 

Op deze kaart zie je waar de honden los mogen.

 

Buiten het losloopgebied zijn honden ook welkom, mits ze aan de lijn lopen.

Tussen 1 april en 1 oktober zijn de ligweiden verboden voor honden.

 

Parkeren kan op de grote parkeerplaats aan de Reeuwijkse Houtwal. Het losloopgebied en hondenstrand zijn bereikbaar via het schelpenpad (zie de pin op de kaart voor de exacte locatie van het pad). Volg vanaf hier de bordjes hondenstrand.

In de horecagelegenheid zijn honden helaas niet welkom, maar aan de strandkant zit een snackbar met picknicktafels.

 

Grindpaden en asfalt wisselen elkaar in dit natuurgebied af. Hierdoor kun je de wandeling (aangelijnd) zo lang maken als je zelf wilt en is het grotendeels ook goed begaanbaar voor mindervaliden.

 

Met dank aan Jolanda Berkhuijsen voor de foto's

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Goudse Hout

Gouda, Zuid-Holland

Meer informatie

Zegerplas

Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..