Terug naar losloopgebieden zoeken

15564 keer bekeken

Oosterpark

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Oosterpark 

Het Oosterpark (64 ha) is een groot, langgerekt park tussen de bebouwing van Drievliet en de A15. Het park is aangelegd als landschapspark met bochtige paden die langs grasvelden, kronkelende waters en dichte bosjes leiden. I

 

Het park is 2 km lang en 300m breed en er zijn meerdere losloopgebieden in het Oosterpark waar honden lekker kunnen rennen, zwemmen en ravotten mits onder appel. Alle losloopgebieden grenzen aan water en er zijn leuke hondenstrandjes voor de honden waar ze lekker kunnen zwemmen en poedelen.

 

De losloopgebieden zijn op de kaart (tussen de foto's) bruin gekleurd. Zie ook hondenregels Oosterpark voor de kaart en de regels die in het park gelden.

 

Na afloop iets eten of drinken kan bij het hondvriendelijke Pannenkoekenhuis Oosterpark, bij mooi weer kan je daar genieten op het mooie terras aan het water.

 

Vrijwel alle paden in het Oosterpark zijn (half)verhard waardoor dit losloopgebied ook geschikt is voor rolstoelgebruikers. Het restaurant is ook rolstoeltoegankelijk.

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats van het Pannekoekenhuis.

Navigatie adres: Oosterparkweg nr 17a, 2986 AJ Ridderkerk

 

Met dank aan Kimberly Coenraads voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie, waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

De Gorzen

Ridderkerk, Zuid-Holland

Meer informatie

Sandelingen-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

Meer informatie

Wevershoek

Ridderkerk, Zuid-Holland

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..