Terug naar losloopgebieden zoeken

34797 keer bekeken

Nedereindseplas

  • Informatie
  • Kaart
  • Route
  • Reviews
  • Verbeteringen doorgeven

Honden los in Nedereindseplas 

De Nedereindseplas (100 ha) is een losloopgebied aan de westzijde van de A2 ter hoogte van Nieuwegein en IJsselstein. Honden mogen hier overal het hele jaar loslopen (maximaal 3 honden per begeleider) met uitzondering van het mountainbikeparcour en het fietspad tussen de 2 plassen. Zie deze kaart.

 

Naast het speeleiland is een hondenstrandje, maar let op! Het water in dit gebied is vervuild. Momenteel wordt dit gesaneerd, maar er worden nog steeds zware metalen gemeten. Om deze reden is het gebied afgekeurd als recreatieplas voor mensen.

 

Het is mogelijk om een rondje om de plas te wandelen (ongeveer 30 min.).

 

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan het einde van de Randdijk (zijstraat van de Europalaan). Volg de Randdijk richting de A2 - de weg maakt 2x een bocht naar links. De parkeerplaats is direct naast het hondenstrandje.

 

Dit gebied heeft verharde paden waardoor het ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk is.

 

Met dank aan Bas Sollie voor de foto's.

 

Download nu de gratis DoggyDating app en zie waar je ook bent, alle losloopgebieden van Nederland! Daarnaast kan je met de app afspreken voor hondenwandelingen, andere baasjes om hulp of advies vragen, een DoggyAlert aanmaken als je hond vermist is en vind je scherpe aanbiedingen in de DoggyDiscount! De link naar de App Store en Google Play staan hieronder —I>Anderen bekeken ook

Middelwaard

Vianen ut, Utrecht

Meer informatieGemiddelde beoordeling

Deel je ervaringen met anderen:

Schrijf een review

Schrijf zelf een review 

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt.

Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag! 

Let op! DoggyDating is een app en website die informatie verzamelt over losloopgebieden en deze beschikbaar stelt aan hondenbaasjes. Wij zijn niet de eigenaar of beheerder van de losloopgebieden. De knop verbeteringen doorgeven is dan ook uitsluitend bedoeld voor de informatie die wij over het gebied verstrekken.  

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..